Tuborg Fondet – Braunstein – COOP –  XL BYG  – uden jer ingen festival.

Rasmus Nøhr er ikke bare musiker, han er også en af dem de arbejder for musiklivet i bredere forstand. Det var f.eks. ham der grundlagde DM i rock. Ikke mindst er han en af grundlæggeren af Danmark Dejligst. 

Det begyndte lidt langsomt med Det Glade Pizzabud, der dog var 3 år om at sælge nok til en guldplade. Hurtigere gik det med det næste udspil. For karrieren blev for alvor skudt i gang af hittet “Sommer i Europa”, der opnåede at blive den mest spillede sang på P3. 

Siden er det gået slag i slag og Rasmus har indtil videre lavet fem albums, der alle har haft markant succes. Ved siden af, er det også blevet til en del samarbejdsprojekter, som en  støtte plade til Christiania, medvirken i tv programmet Toppen af popen (hvor albummet med musikken, solgte til platin i løbet af kort tid). Han har naturligvis også været en tur forbi Vild med dans og opnåede en sjetteplads.  

Nå ja, og så fik han jo startet Danmark Dejligst tilbage i 2012. Det startede som en enkelt okncert/havefest, fik hurtigt tre lidt spontane forfølgere samme år og så udviklede det sig ellers.  

Rasmus Nøhr spiller på følgende Danmark Dejligst Festivaler

Der er ingen kommende festivaler