Støt Danmark Dejligst

DANMARK DEJLIGST STØTTEFORENING

Meld dig ind i Danmark Dejligst Støtteforeningen for 20 kr.

Danmark Dejligst kommer rundt i landet – 25 byer i 2018 i Jylland, på Fyn, på Sjælland og på Bornholm, og skaber i tæt samarbejde med lokale ildsjæle og foreninger de allerbedste havefester – der alle er GRATIS at deltage i.

[wpedon id=2296]

Hvad får du for medlemskabet??:

Ved at melde dig ind i Støtteforeningen støtter du først og fremmest alle de mange hundrede, der knokler for at skabe de dejligste rammer om festerne.

Dernæst er du med til at gøre det muligt, at vi sammen kan stable fester på benene i mindre byer, der måske ikke ellers er vant til at få besøg af kendte danske artister. Vi vil rigtig gerne komme igen i de byer, vi også besøger i år, ligesom vi vil ud til flere byer, så vi når længere ud, og kan feste sammen med endnu flere skønne mennesker rundt om i dejlige Danmark, og på den måde sammen vise engagement, fællesskab og vores allesammens land frem for hinanden og turister.

Sidst, men ikke mindst, får du mulighed for at vinde forskellige fede præmier, det være sig forskellige lækre sager fra vores samarbejdspartnere til helt specielle og unikke oplevelser.

Så, kort sagt – MELD DIG IND i Danmark Dejligst Støtteforening og vær med til at støtte op om en masse dejlige lokalt arrangerede kulturelle oplevelser, der foregår i øjenhøjde, nemlig lige der, hvor DU er.