Bliv frivillig

Festivalfrivillig

Bliv festivalfrivillig for Danmark Dejligst. Danmark Dejligst er først og fremmest for alle.

Der er musik og aktiviteter for børn, såvel som unge og gamle, så alle kan være sammen og nyde en dejlig dag i den danske sommer.

Samtidig vil vi noget mere – Vi synes, den bedste fest er den, hvor alle er med, hvor man hjælpes ad, og nyder frugterne fra samarbejdet, sammen. Den glæde varer længere end en sommerdag.

De mindre byer og egne får styrket fællesskabet og foreningslivet. Frivillige ildsjæle lærer hinanden op, deler netværk, og hjælper hinanden på tværs af landet. Mere end 6000 frivillige er sammen om at lave Danmark Dejligst. Det giver kræfter, som kan komme hele landet til gode i fremtiden. Indsamlinger, hjælp til katastrofer og andre store opgaver kræver en befolkning, der vil hinanden, og endnu bedre, kender hinanden – helt almindelige mennesker som får initiativ og handlekraft fra fællesskabet.

Vi besøger Danmarks smukkeste steder, og glæder os til at feste med dig!

Danmark Dejligst – fordi vi har hinanden

Hvem er vi?

Danmark Dejligst arrangeres og bæres hovesagligt af de lokale tovholdere og frivillige, der tilsammen udgør en lokal forening.
Ydermere står et administrerende team bag projektet, der b.la. sørger for den overordnet struktur og formidling for hver enkelte by.
Administrerende direktør: Rasmus Nøhr
Talsmand: Andreas Hertz-Kendellen – andreas@danmark-dejligst.dk
Sekretariatschef : Amalie Pouline Lahrmann – danmarkdejligst.amalie@gmail.com
Barchef: Anders Ellermann – anders.ellermann@me.com