Tuborg Fondet – Braunstein – COOP –  XL BYG  – uden jer ingen festival.

Birthe Kjær er dronningen af dansktoppen. Med en karriere der i år runder de 50 år, har hun sat et stort præg på den danske musik scene. Fra det første store hit Arrivederci Franz, til hendes succeser i b.la. melodi granprix, har hun spredt fest og farver i manges hjerter. Med små 41 plader i eget navn, har Birthe Kjær et stort katalog at vælge materiale fra. 

For nu lige at vende tilbage til melodi granprix, så er det jo en ting der er uløseligt bundet til hendes navn. Den største succes var ”vi maler byen rød” fra 1989, som vandt det danske grandprix og blev nummer tre ved det internationale.  Hun har også været vært på melodi granprix hele tre gange. Det er svært at tænke sig en by der ikke har haft besøg af Birthe Kjær, for hun har tuneret flittigt i hele sin karriere. Derfor kan det heller ikke komme som nogen overraskelse at Danmark Dejligst også har haft besøg før. Sidste gang var det i 2017, Middelaldercentret ved Nykøbing Falster. 

Foruden dansktop musikken, synger hun også lejlighedsvis viser og jazz. Hun har også været på de skråbrædder med både teater, musicals og revy. Det sidste gav os b.la. klassikeren “Jeg går aldrig til bal uden trusser”. 

Birthe Kjær spiller på følgende Danmark Dejligst Festivaler

Der er ingen kommende festivaler