Så er sommerens største havefest skudt i gang

Danmark Dejligst 2018 startede med et brag d. 26. maj i Årslev med over 2500 gæster

Hvad er det nu, det der Danmark Dejligst handler om?

Vi har altid været gode til sammenhold her i Danmark. Hygge og fest, det er noget vi holder af. Men der må jo også gerne være lidt mening med det hele. Danmark Dejligst er en anderledes festival, en festival hvor der er mening med det hele. Her er det ikke store firmaer der tjener kassen på festen, det er de lokale foreninger der får en hjælpende hånd.

Danmark Dejligst er en utraditionel festival. Det er en festival, hvor det gælder om at have det rart – ikke om at have det smart. Derfor er der ikke noget med VIP-områder eller musikere der er gemt væk bag hegn og bodyguards. Her har alle begge ben på jorden og den største stjerne er den gode stemning.

Danmark Dejligst kalder også sig selv for Danmarks største havefest. Og det er fordi det på mange måder mere ligner en havefest end en festival. Bliver man sulten eller tørstig, kan man med god samvittighed købe mad og drikke på stedet. For en stor del af pengene går til de lokale foreninger, der er med til at stable det hele på benene.

Det hele startede i 2012, hvor Rasmus Nøhr lavede den første Danmark Dejligst koncert i Stilling ved Skanderborg. Det tog hurtigt fart og blev til en favorit i sommerlandet. Rasmus Nøhr har til dato optrådt til alle de koncerter, der har været under Danmark Dejligst.

Vi fra Danmark Dejligst elsker de små byer og vil meget gerne være med til at få dem frem i lyset. Derfor sørger vi for at involvere hele området med aktiviteter. Det er lige fra kagekonkurrence, Bandnight på kroen til skolekoret, der synger åbningssang til koncerten. Festerne er åbne på alle måder. Det er både for publikum og for de foreninger, der ønsker at møde op og være en del af dette helt særlige fænomen. På den måde bliver festen i hver by helt unik.

I 2018 spiller Danmark Dejligst i over 25 byer hvilket i alt giver over 30 fester og mere end 50 bands.

Så på gensyn ude i sommerlandet, vi glæder os til at feste sammen med jer.

Kontakt og mere information:
danmarkdejligst.presse@gmail.com

Foto rettigheder: Toxophilus

###