Back to the top

Nyheder

Pressemeddelelser

 • Danmark Dejligst 2018 startede med et brag d. 26. maj i Årslev med over 2500 gæster Hvad er det nu, det der Danmark Dejligst handler om? Vi har altid været gode til sammenhold her i Danmark. Hygge og fest, det er noget vi holder af. Men der må jo også gerne være lidt mening med...

  Continue reading

Pressedækning

 • DR Aftenshowet

  DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København. Danmark Dejligst vinder Fællesskabsprisen 2018 for stormomsust festival.

 • Fællesskabsprisen

  Danmark er fyldt med mennesker, der hver dag styrker fællesskabet. Vi kender dem alle: kollegaen der spreder glæde, læreren der gør en ekstra indsats for sine elever eller den frivillige, der gør det endnu mere værdifuldt at samles om en fælles sag.

 • Næstved-Bladet

  De Hvide Svaner Camping får også besøg af manden bag titelsangen til Paradise Hotel. Jokeren, Birthe Kjær, Kajsa Vala og Gasbox er nogle af navnene, som Rasmus Nøhr har samlet til årets store havefest, der handler om at samle mennesker omkring musikken helt gratis.

 • Sjællandske

  Danmark Dejligst Festivalen kommer til Karrebæksminde eller rettere til campingpladsen De Hvide Svaner fredag 20. juli, og nu kan arrangørerne afslører endnu et navn til havefesten. Det er BRO, der netop nu hitter med sangen »Sydpå«, der er titelsangen til realityshowet Paradise Hotel.

 • Næstved-Bladet

  Sejlturen på Karrebæk Fjord er ved at være en tradition, når Danmark Dejligst rejser rundt med sanger og sangskriver Rasmus Nøhr i spidsen. Det er her, sangeren møder de frivillige fra Karrebæk Idrætsforening og en 3. klasse fra skolen i Karrebæk.

© Danmark Dejligst